Skip to main content

O nama

Treba vam najbolji zubar u Banjoj Luci? Ne morate više da tražite, na pravom ste mjestu!

„Stomatološki specijalistički centar Kostadinović“

Stomatološka ordinacija Kostadinović u Banjoj Luci brine o vašem oralnom zdravlju već 30 godina, poštujući profesionalizam i prateći najnovije trendove u stomatologiji. 2017. godine smo otvorili „Stomatološki specijalistički centar Kostadinović“  baziran na dugogodišnjem iskustvu prim. dr Save Kostadinovića i stručnog tima, iz oblasti opšte stomatologije, oralne hirurgije i implantologije, stomatološke protetike i ortodoncije.

Budući da smo porodična ordinacija sa tradicijom dugom preko 30 godina, da radimo sa najmodernijim tehnologijama iz svijeta stomatologije i da nudimo kompletan spektar usluga od jednostavnih zubarskih zahvata do ugradnje implantata i rekonstrukcija vilice, obećavamo da ćete imati vrhunski tretman u toku Vaše posjete našem centru.

Smatramo da zdravstvena njega zuba mora biti dostupna svima, pa smo cijene naših usluga prilagodili domaćim uslovima, ali bez uticaja na kvalitet. U saradnji sa bankama, nudimo i opciju plaćanja na rate.

U modernom i udobnom ambijentu naše zdravstvene ustanove na raspolaganju su četiri stomatološke stolice, operaciona sala i rendgen kabinet, dok su komforni apartmani obezbjeđeni za sve pacijente koji ne žive u Banjoj Luci.

Povratite svoje samopouzdanje! Neka blistav osmijeh bude vaš zaštitni znak!

Stomatološki specijalistički centar Kostadinović,

spoj porodične tradicije, iskustva i kvaliteta.