Skip to main content

Zubar banjaluka 2019 12

Dentalni turizam

Sada možete ponijeti najljepši suvenir iz Banje Luke, a to je blistav osmijeh!

Turizam u Bosni i Hercegovini se iz godine u godinu sve više razvija i privlači ljude iz regiona i šire, što zbog bogate istorije naše zemlje, gostoprimstva naroda, ukusne gastronomske ponude i izuzetno bogate prirode.

Međutim, ono što BiH čini još privlačnijom jeste dentalni turizam kao jedna od grana zdravstvenog turizma, a prvenstveno zbog kvalitetnih usluga ali i niskih cijena.

Stomatološka ordinacija Kostadinović vam osigurava:

  • vrhunski kvalitet
  • značajne uštede
  • garanciju
  • besplatno savjetovanje i brzo pružanje usluga bez čekanja

U našoj ponudi imamo i sopstvene apartmane koji su vam na raspolaganju, a ono na šta smo posebno ponosni jeste saradnja sa Turističkom organizacijom Banja Luka kao i sa  najboljim hotelom u Banjoj Luci, Hotel Integra koji je smješten u neposrednom centru grada.

Pored kvalitetnih stomatoloških usluga, nas cilj je da vodimo računa, od samog početka pa sve do kraja, da svaki pacijent koji dolazi zbog usluga dentalnog turizma u stomatološko specijalistički centar Kostadinović bude zbrinut i osjeća se što prijatnije. Zato smo se i pobrinuli da svim pacijentima omogućimo transfer sa Međunarodnog aerodroma u Banjoj Luci do smještaja. Međunarodni aerodrom Banja Luka nalazi se u Mahovljanima i udaljen je 23 km od centra grada.

Zato, ukoliko dolazite u Banju Luku kako biste koristili usluge dentalnog turizma, a želite vrhunsku uslugu, kvalitet i najbolje uslove kontaktirajte nas i rezervišite svoj termin na vrijeme.