Skip to main content

O nama

https://www.youtube.com/watch?v=SD_d2RKDsm4

O nama

„Jedan od najuspješnijih primjera dobre stomatološke prakse u Banjoj Luci i šire “

Upoznajte Stomatološko – specijalistički centar „Kostadinović“

mjesto na kojem se spajaju porodična tradicija, iskustvo i visoki kvalitet u pružanju stomatoloških usluga.

Stomatološki – specijalistički centar „Kostadinović“  predstavlja savremeno opremljen stomatološki centar koji nudi sve usluge iz oblasti stomatologije na jednom mjestu.

Zahvaljući viziji prim. dr Save Kostadinovića, koja je pratila najsavremenije trendove, poštovala profesionalizam i ulagala u znanje, od ordinacije „Kostadinović“ nastao je Stomatološki – specijalistički centar, lider u svijetu stomatologije kako u Banjoj Luci, tako i u regionu.

Prepoznatljiv posebno iz oblasti opšte stomatologije, oralne hirurgije i implantologije, stomatološke protetike i ortodoncije.

Budući da smo prvenstveno porodični tim, sa tradicijom dugom 35 godina, uživamo poštovanje kako naših pacijenata, tako i naših dragih kolega. Kao uigran tim nudimo kompletan spektar usluga, od jednostavnih stomatoloških zahvata do ugradnje implantata i rekonstrukcija vilice, i time dajemo garanciju kvaliteta i ozbiljnog pristupa svim zahvatima. Vaše poštovanje uživamo takođe i zbog naše ekspeditivnosti, ali i mogućnosti rješavanja nekih kompleksnih zahvata poput izrade keramičkih krunica u samo jednoj posjeti.  Takođe, naše postojanje smo unaprijedili savremeno opremljenom stomatološkom labaratorijom i time zaokružili cjelokupnu stomatološku ponudu usluga.

Zubar banjaluka 1

Dodatne pogodnosti koje nudimo za naše pacijente:

  • Pristupačne cijene, bez uticaja na kvalitet
  • Načini plaćanja – mogućnost plaćanja na rate, ili pak beskontaktno plaćanje mobilnim telefonom, u realizaciji sa bankama.
  • Ostvarena saradnja u sklopu ponude dentalnog turizma sa najmodernijim hotelima u Banjoj Luci, Aerodromom Banja Luka, te nekoliko bitnih prevoznika koji nude usluge prevoza od Aerodroma do hotela, kao i mogućnosti rent a car.

Povratite svoje samopouzdanje! Neka blistav osmijeh bude vaš zaštitni znak!

Povratite svoje samopouzdanje! Neka blistav osmijeh bude vaš zaštitni znak!